eGym

eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Hoe werkt eGym?

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

  1. Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband.
  2. Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week.
  3. Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding.
  4. Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat.
  5. Fit en vitaal in 30 minuten en uniek in Pittem!
Download the app

Fit in slechts 2x
30 minuten per week!

Uniek in Pittem, de slimme krachtcirkel van eGym! eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? eGym is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met eGym ideaal! Download de app en kom sporten!

app downloaden