Groepslessen

Train je graag in groepsverband? Kom gezellig sporten met collega’s, familie of vrienden. In groepsverband bewegen op muziek zorgt voor een betere motivatie en een uiterst effectieve workout.

ons aanbod

Hoe deelnemen aan een groepsles?

 • 1

  Word lid

  We ontvangen je graag voor een kennismaking in onze club.

 • 2

  Kies jouw groepsles

  Maak je keuze uit onderstaande lessen.

 • 3

  Schrijf je in

  Klik de les aan die jouw interesse wekt.

 • Early Burn

  Ben je een vroege vogel en sport je graag voor het werk? Tijdens deze OUTDOOR HIIT (High Intensity Interval Training) workout van 45 minuten kan je een mix van cardio & kracht verwachten en train je het volledige lichaam. De les is geschikt voor alle leeftijden en niveaus! Wat zijn de voordelen van onze 'Early BURN Workout'?

  Door de intensieve inspanning ga je veel calorieën verbranden en zorg je ook voor een 'afterburn effect'.

  Je conditie wordt verbeterd en de kracht in je lichaam wordt opgebouwd.

  Je wordt er fitter door en je verbetert de werking van je bloedvaten en longen.

  En niet onbelangrijk... je kan VOL ENERGIE de werkdag van start gaan!

  planning bekijken
 • Outdoor Bootcamp

  Tijdens de Outdoor Bootcamp zal je in groep doorheen een circuit van kracht geloodst worden, afwisselend met cardio-intervallen. Hierdoor creëer je een fullbody workout voor beginners & gevorderden, man & vrouw, jong & oud.

  planning bekijken
 • Jumping Fitness

  Waarom is deze High Intensity Interval Training een goede keuze voor jou?
  Tijdens de workout zijn er meer dan 400 spieren aan het werk, wat betekent dat je al snel zo’n 500 à 600 calorieën verbrandt in 1 uurtje. Door de hoge intensiteit kan je zelfs tot 24u na je training calorieën blijven verbranden, wat we het afterburn-effect noemen. Jumping Fitness maak je lichaam stevig, je uithoudingsvermogen krijgt een echte boost en je evenwichtsgevoel en houding verbeteren.
  Tijdens de les komen er endorfines vrij wat je een gelukkig gevoel geeft, alsook de geweldige teamgeest creëert een toffe sfeer! Je gewrichten worden ontlast door de trampoline. Zowel beginners en gevorderden kunnen op eigen niveau deelnemen.

  planning bekijken
 • Total Body Workout

  Total body Workout is een leuke en pittige mix van oefeningen met motiverende muziek waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd.
  Bij Total Body Workout ligt het tempo hoog en krijg je veel afwisseling in een uur tijd. Zo wordt het hele lichaam getraind en wordt er veel aandacht besteed aan alle spiergroepen.

  planning bekijken
 • Body Pump

  Hier ga je doelgericht trainen met behulp van een barbell en losse gewichten, dit zorgt voor meer stabiliteit en kracht in je lichaam. Daarnaast ligt de focus ook opnieuw op afvallen, calorieën verbranden en je uithoudingsvermogen verbeteren. Een full body workout dus! Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden, dus iedereen kan deelnemen.

  planning bekijken
 • Butt Workout

  Wil jij ook je bilspieren versterken en je figuur verbeteren? Deze les kan je helpen!
  Veel mensen hebben een zittend beroep en gebruik hun bilspieren te weinig. Hierdoor kunnen klachten opduiken aan heup, onderrug en knieën.
  Het versterken van je bilspieren zorgt dus niet alleen voor een betere look maar zal ook je houding verbeteren en de kans op blessures verminderen.

  planning bekijken
 • Core Stability

  Deze les is geschikt voor iedereen die wil werken aan het versterken van de core spieren, dit zijn de dieperliggende buik – en rugspieren die het fundament van je lichaam vormen. Stevige core spieren of een goede core stability zorgen ervoor dat je dagelijks beter functioneert, ze helpen je bij het verbeteren van je houding, verhogen je algemene kracht, verminderen rugpijn en verlagen de kans op blessuren.

  planning bekijken
 • Spinning

  Ben je op zoek naar een leuke, intensieve sport? Spinning is een ideale manier om een goede conditie te behouden of te verbeteren en je spieruithoudingsvermogen te laten toenemen. Met een intensieve les van zo’n 50 minuten kan je al snel 500 calorieën verbranden!

  planning bekijken
 • MX4 Small Group Training

  Bij MX4 Small Group Training zorgen de 4 pijlers cardio, power, strength en endurance voor een complete trainingservaring in slechts 30 minuten. Doordat we in kleine groep gaan trainen (max. 6 pers.) krijg je veel persoonlijke aandacht en word je goed gemotiveerd. Je leert optimaal gebruik maken van de exclusieve Matrix toestellen.

  planning bekijken
 • BBB

  Hier pak je de drie belangrijkste B's van je lichaam aan, namelijk Buik – Benen en Billen! Door de ideale combinatie van cardio -en krachttraining zal je veel calorieën verbranden en werk je tegelijkertijd aan het strakker & sterker maken van je lichaam. Wil je graag afvallen en ook je conditie verbeteren? Dan is dit de perfecte workout voor jou!


  planning bekijken
Vandaag

Wanneer start jij?