Groepslessen

Train je graag in groepsverband? Kom gezellig sporten met collega’s, familie of vrienden. In groepsverband bewegen op muziek zorgt voor een betere motivatie en een uiterst effectieve workout.

ons aanbod

Hoe deelnemen aan een groepsles?

 • 1

  Word lid

  We ontvangen je graag voor een kennismaking in onze club.

 • 2

  Kies jouw groepsles

  Maak je keuze uit onderstaande lessen.

 • 3

  Schrijf je in

  Klik de les aan die jouw interesse wekt.

 • NIEUW!! Start to jump

  Wil je graag deelnemen aan de lessen Jumping Fitness maar is dit nieuw voor jou?
  In deze kennismakingsles 'Start to jump' leer je de correcte houding aan en alle basistechnieken.
  Nadien kan je heel gemakkelijk overstappen naar de lessen Jumping Fitness.

  planning bekijken
 • NIEUW!! Core Stability

  Deze les is geschikt voor iedereen die wil werken aan het versterken van de core spieren, dit zijn de dieperliggende buik – en rugspieren die het fundament van je lichaam vormen. Stevige core spieren of een goede core stability zorgen ervoor dat je dagelijks beter functioneert, ze helpen je bij het verbeteren van je houding, verhogen je algemene kracht, verminderen rugpijn en verlagen de kans op blessuren.

  planning bekijken
 • Jumping Fitness

  Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken en dit zorgt dus voor een effectieve calorieverbranding. Het is een intensieve training op energieke muziek die een geweldige teamgeest creëert. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben!

  planning bekijken
 • Spinning

  Ben je op zoek naar een leuke, intensieve sport? Spinning is een ideale manier om een goede conditie te behouden of te verbeteren en je spieruithoudingsvermogen te laten toenemen. Met een intensieve les van zo’n 50 minuten kan je al snel 500 calorieën verbranden!

  planning bekijken
 • Power circuit - Tabata

  Power circuit is een voorbeeld van Tabata. Met andere woorden, je voert in korte intervallen oefeningen op hoge intensiteit uit. Tussen de rondes krijg je een korte pauze. Tabata training verbetert niet alleen je conditie en kracht, maar het helpt je ook aanmerkelijk om af te vallen.

  planning bekijken
 • MX-4

  Bij MX4 Small Group Training zorgen de 4 pijlers cardio, power, strength en endurance voor een complete trainingservaring in slechts 30 minuten. Doordat we in kleine groep gaan trainen (max. 6 pers.) krijg je veel persoonlijke aandacht en word je goed gemotiveerd. Je leert optimaal gebruik maken van de exclusieve Matrix toestellen.

  NIEUW! Op woensdag is er vanaf oktober een MX4 les voor -18 jaar.

  planning bekijken
 • Pilates

  Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

  planning bekijken
Vandaag

Wanneer start jij?