Groepslessen

Train je graag in groepsverband? Kom gezellig sporten met collega’s, familie of vrienden. In groepsverband bewegen op muziek zorgt voor een betere motivatie en een uiterst effectieve workout.

ons aanbod

Hoe deelnemen aan een groepsles?

 • 1

  Word lid

  We ontvangen je graag voor een kennismaking in onze club.

 • 2

  Kies jouw groepsles

  Maak je keuze uit onderstaande lessen.

 • 3

  Schrijf je in

  Klik de les aan die jouw interesse wekt.

 • NIEUW!! C&C (Cardio & Core) Workout

  Deze les is geschikt voor iedereen die wil werken aan het versterken van de buik -en rugspieren. Deze verstevigende oefeningen zullen gecombineerd worden met een halfuurtje spinning waarbij we onze hartslag doen stijgen en gaan werken aan onze vetverbranding. Ideaal dus voor wie in 1 uur wil werken aan een sterkere core en betere conditie en vetverbranding.

  planning bekijken
 • Aerobics NEW STYLE

  Aerobics is de perfecte sport voor wie op een leuke en verantwoorde manier aan zijn/haar conditie wil werken. Je traint op eigentijdse muziek in een leuke, ongedwongen sfeer. Naast het trainen van de conditie worden ook oefeningen gedaan voor het volledige lichaam.

  Je krijgt een betere conditie en vetverbranding, versterkt je spieren en je wordt soepeler.

  planning bekijken
 • Butt Workout

  Wil jij ook je bilspieren versterken en je figuur verbeteren? Deze les kan je helpen!
  Veel mensen hebben een zittend beroep en gebruik hun bilspieren te weinig. Hierdoor kunnen klachten opduiken aan heup, onderrug en knieën.
  Het versterken van je bilspieren zorgt dus niet alleen voor een betere look maar zal ook je houding verbeteren en de kans op blessures verminderen.

  planning bekijken
 • Core Stability

  Deze les is geschikt voor iedereen die wil werken aan het versterken van de core spieren, dit zijn de dieperliggende buik – en rugspieren die het fundament van je lichaam vormen. Stevige core spieren of een goede core stability zorgen ervoor dat je dagelijks beter functioneert, ze helpen je bij het verbeteren van je houding, verhogen je algemene kracht, verminderen rugpijn en verlagen de kans op blessuren.

  planning bekijken
 • Jumping Fitness

  Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken en dit zorgt dus voor een effectieve calorieverbranding. Het is een intensieve training op energieke muziek die een geweldige teamgeest creëert. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben!

  planning bekijken
 • Spinning

  Ben je op zoek naar een leuke, intensieve sport? Spinning is een ideale manier om een goede conditie te behouden of te verbeteren en je spieruithoudingsvermogen te laten toenemen. Met een intensieve les van zo’n 50 minuten kan je al snel 500 calorieën verbranden!

  planning bekijken
 • Power circuit

  Power circuit is een voorbeeld van Tabata. Met andere woorden, je voert in korte intervallen oefeningen op hoge intensiteit uit. Tussen de rondes krijg je een korte pauze. Tabata training verbetert niet alleen je conditie en kracht, maar het helpt je ook aanmerkelijk om af te vallen.

  planning bekijken
 • MX-4

  Bij MX4 Small Group Training zorgen de 4 pijlers cardio, power, strength en endurance voor een complete trainingservaring in slechts 30 minuten. Doordat we in kleine groep gaan trainen (max. 6 pers.) krijg je veel persoonlijke aandacht en word je goed gemotiveerd. Je leert optimaal gebruik maken van de exclusieve Matrix toestellen.

  planning bekijken
Vandaag

Wanneer start jij?