Groepslessen

Train je graag in groepsverband? Kom gezellig sporten met collega’s, familie of vrienden. In groepsverband bewegen op muziek zorgt voor een betere motivatie en een uiterst effectieve workout.

ons aanbod

Hoe deelnemen aan een groepsles?

 • 1

  Word lid

  We ontvangen je graag voor een kennismaking in onze club.

 • 2

  Kies jouw groepsles

  Maak je keuze uit onderstaande lessen.

 • 3

  Schrijf je in

  Klik de les aan die jouw interesse wekt.

 • Total Body Workout

  Total body Workout is een leuke en pittige mix van oefeningen met motiverende muziek waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd.
  Bij Total Body Workout ligt het tempo hoog en krijg je veel afwisseling in een uur tijd. Zo wordt het hele lichaam getraind en wordt er veel aandacht besteed aan de grootste spieren.

  planning bekijken
 • NIEUW! Body Pump

  Hier gaan we doelgericht trainen met behulp van een barbell en losse gewichten, dit zorgt voor meer stabiliteit in je lichaam. Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden aangezien je zelf het gewenste gewicht kan kiezen.

  planning bekijken
 • Butt Workout

  Wil jij ook je bilspieren versterken en je figuur verbeteren? Deze les kan je helpen!
  Veel mensen hebben een zittend beroep en gebruik hun bilspieren te weinig. Hierdoor kunnen klachten opduiken aan heup, onderrug en knieën.
  Het versterken van je bilspieren zorgt dus niet alleen voor een betere look maar zal ook je houding verbeteren en de kans op blessures verminderen.

  planning bekijken
 • Core Stability

  Deze les is geschikt voor iedereen die wil werken aan het versterken van de core spieren, dit zijn de dieperliggende buik – en rugspieren die het fundament van je lichaam vormen. Stevige core spieren of een goede core stability zorgen ervoor dat je dagelijks beter functioneert, ze helpen je bij het verbeteren van je houding, verhogen je algemene kracht, verminderen rugpijn en verlagen de kans op blessuren.

  planning bekijken
 • Jumping Fitness

  Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken en dit zorgt dus voor een effectieve calorieverbranding. Het is een intensieve training op energieke muziek die een geweldige teamgeest creëert. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben!

  planning bekijken
 • Spinning

  Ben je op zoek naar een leuke, intensieve sport? Spinning is een ideale manier om een goede conditie te behouden of te verbeteren en je spieruithoudingsvermogen te laten toenemen. Met een intensieve les van zo’n 50 minuten kan je al snel 500 calorieën verbranden!

  planning bekijken
 • Power for men and strong ladies

  Dit is een krachttraining voor het volledige lichaam, geschikt voor beginners en gevorderden want je kan de gewichten zelf bepalen. De grote en kleine spiergroepen worden getraind en hierdoor ontwikkel je meer kracht en uithoudingsvermogen. Dit bevordert ook weer de vetverbranding in het lichaam.

  planning bekijken
 • MX4 Small Group Training

  Bij MX4 Small Group Training zorgen de 4 pijlers cardio, power, strength en endurance voor een complete trainingservaring in slechts 30 minuten. Doordat we in kleine groep gaan trainen (max. 6 pers.) krijg je veel persoonlijke aandacht en word je goed gemotiveerd. Je leert optimaal gebruik maken van de exclusieve Matrix toestellen.

  planning bekijken
 • Aerobics NEW STYLE (voorlopig niet beschikbaar omwille van de corona veiligheidsmaatregelen)

  Aerobics is de perfecte sport voor wie op een leuke en verantwoorde manier aan zijn/haar conditie wil werken. Je traint op eigentijdse muziek in een leuke, ongedwongen sfeer. Naast het trainen van de conditie worden ook oefeningen gedaan voor het volledige lichaam.

  Je krijgt een betere conditie en vetverbranding, versterkt je spieren en je wordt soepeler.

  planning bekijken
 • C&C (Cardio & Core) Workout (voorlopig niet beschikbaar omwille van de corona veiligheidsmaatregelen)

  Deze les is geschikt voor iedereen die wil werken aan het versterken van de buik -en rugspieren. Deze verstevigende oefeningen zullen gecombineerd worden met een halfuurtje spinning waarbij we onze hartslag doen stijgen en gaan werken aan onze vetverbranding. Ideaal dus voor wie in 1 uur wil werken aan een sterkere core en betere conditie en vetverbranding.

  planning bekijken
Vandaag

Wanneer start jij?