Voedings-
begeleiding

Wil je gewicht verliezen? Wil je meer energie tijdens het sporten? Wil je je sportprestaties verbeteren? Heb je last van een futloos gevoel en een gebrek aan energie? Wil je je voedingspatroon veranderen om een gezond gewicht te krijgen en houden?

Dan ben je in Gym Boutique op de juiste plaats! We geven je doelgerichte voedingsbegeleiding en helpen je graag op weg naar een gezonde levensstijl.

onze merken
  • Shutterstock_1038374251

Een slanke lijn.

Je hebt het besluit genomen om eindelijk voor eens en voor altijd die overtollige kilo's weg te werken? Dan heb je de eerste stap in de goede richting gezet.
We willen, net als jij, dat je een maximaal resultaat behaalt, dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam! Bovendien komt voor ons je gezondheid op de eerste plaats!
Het is belangrijk dat je enkel overtollige vetmassa gaat verliezen terwijl de spiermassa beschermt en gevrijwaard wordt. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling. En dat is waar het om draait!

  • Lignavita

Voor de sporters

Oaksdale is een jong exclusief Belgisch merk dat enkel verkrijgbaar is bij erkende verdelers.

De Gold en Diamond producten zijn ontwikkeld voor en door sporters met jarenlange ervaring in de sport en sportvoeding.

De wetenschappelijk onderbouwde samenstellingen zullen daardoor zeker bijdragen tot een gegarandeerde meerwaarde .

Een extraatje

Bioradix is een Belgische fabrikant van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen. Een lange traditie staat garant voor unieke, wetenschappelijk onderbouwde en veilige producten.

Bij Bioradix legt men zich toe op kwaliteitsvolle plantenextracten, koudgeperste oliën in plantaardige capsules, nutraceuticals, en bio-actieve verzorgingsproducten. Meer dan 30 jaar ervaring samen met eeuwenoude tradities en hedendaagse wetenschappelijke kennis vormen de basis van de productenportfolio

  • Bioradix